HBB Groep - Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Uw partner in ontwikkelen en bouwen

hotels

Voor het realiseren van bijzondere en grote objecten, zoals in de hotelbranche, is specifieke kennis en ervaring noodzakelijk. Bij het realiseren van hotels moeten alle functies goed op elkaar zijn aangesloten en is een goede logistiek van het gebouw van buitengewoon belang. Goede communicatie en heldere afspraken met de opdrachtgever en eindgebruiker zijn vanzelfsprekend bij de HBB Groep.
De doortastende aanpak en korte lijnen maken ons tot een slagvaardige organisatie die het complete proces, van schetsontwerp tot realisatie, integraal aanpakt. Wij laten niets aan het toeval over, controleren alle werkzaamheden en bewaken de voortgang. Op die manier bieden wij alle partijen op elk vlak zekerheid.

Zijlsingel Haarlem

Hotel en UWV Kantoor

Het oude gemeentehuis is omgetoverd tot nieuw regio hoofdkantoor van het UWV. Daarnaast is een gedeelte afgesplitst en heeft een hotelbestemming gekregen. Bij de verbouwing is enkel het betonnen skelet en geraamte van de gevel van het pand blijven staan. De rest is inclusief installaties is vernieuwd. Dit alles is gedaan gedurende een periode van 6 maanden.

Opdrachtgever: HBB Bouw
Locatie: Zijlsingel Haarlem

Amsterdam City Harbour Hotel

Amsterdam City Harbour Hotel

Een markant bouwwerk in ontwikkeling

Het Amsterdam City Harbour Hotel aan het Oostelijk Havengebied in Amsterdam bestaat uit vier aan elkaar gekoppelde gebouwen. Hiervan zijn drie gebouwen bestemd voor een hotelfunctie en in de andere komen long-stay appartementen. Het gebouw, dat vanuit één hoofdvorm is ontstaan, vormt een spannend geheel, dat er van alle kanten anders uit ziet. Onder het gebouw is een parkeergarage met ruimte voor circa 175 auto's.

Novotel Hoofddorp

Novotel Hoofddorp

Een duurzaam hotel

Nabij het NS-station in Hoofddorp komt een 4 sterren Novotel-hotel met 315 kamers en de nodige vergaderfaciliteiten. Duurzaamheid stond voorop in het ontwerp. Zo wordt de energievraag van het gebouw op passieve wijze beperkt. Ook de materialen zijn in dit perspectief zeer bewust gekozen.
De gevels worden bekleed met witte tegels met een rietvormig reliëf, dat verwijst naar de oude Haarlemmermeer.