HBB Groep - Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Uw partner in ontwikkelen en bouwen

hbb groep

De HBB Groep ontwikkelt en realiseert met betrokkenheid, veel creativiteit en professionaliteit bijzondere bouwprojecten. Uw ideeën over uw bouwprojecten combineren wij met onze expertise zodat wij een goed doordachte huisvestingsoplossing kunnen bieden. De HBB Groep combineert meer dan 75 jaar ervaring met een platte, flexibele én enthousiaste organisatie die volledig is toegesneden op ontwikkelen en bouwen in de 21e eeuw.

De HBB Groep bestaat uit een ontwikkelbedrijf en een regisserend bouwbedrijf. Wij realiseren projecten in de rol die onze opdrachtgevers wensen, variërend van hoofdaannemer, bouwteam, ketenintegratie of design & build. Wij beheersen alle aspecten van het ontwikkelings- en bouwproces zodat onze partners in elke procesfase verzekerd zijn van een deskundige en betrouwbare begeleiding.

Wij leveren geen gebouwen, wij leveren nieuwe stukjes leefomgeving. Wij kijken meer naar 'Hoe voelt het om hier te wonen?', 'Wat past in dit dorp / deze stad wel en wat juist niet?', 'Hoe leven de omwonenden hier?'. Dat is een hele andere benadering dan alleen maar te kijken naar: we ontwikkelen x woningen, met oppervlakte y en bouwkosten y. Het is een duurzame benadering, het zorgt voor een goede binding tussen nieuwe bewoners in bestaande leefomgeving.

Wij investeren in duurzame relaties met onze partners en opdrachtgevers. Naast onze samenwerking met overheden, onderwijsorganisatie, woningcorporaties, beleggers en ontwikkel-en bouwpartners zet de HBB Groep actief in op deelname aan ontwerp prijsvragen, aanbestedingen en bouwteams.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Dat kan! Kijk snel onder het tabblad Vacatures.