Build to develop

Over ons

Het team

Het team van HBB Groep is flexibel en zoekt altijd naar creatieve oplossingen, ook buiten de gebaande paden. Het gezamenlijk creëren van nieuwe leefomgevingen. 'Hoe voelt het om hier te leven?', 'Wat past op deze locatie en wat juist niet?', 'Hoe leven de mensen hier?'. Dat is een duurzame benadering. Het zorgt voor een toekomstgerichte binding tussen nieuwe bewoners in een bestaande leefomgeving.

Vacatures

Wil jij ons team komen versterken? Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan:

Visie

HBB Groep is gevestigd in Heemstede en ontwikkelt en bouwt projecten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast samenwerking met overheden, onderwijsorganisaties, woningcorporaties, beleggers en ontwikkel- en bouwpartners zet de HBB Groep actief in op totaal trajecten, zoals design & construct en develop & construct projecten, waarbij wij opdrachtgevers en partners kunnen ontzorgen.

Duurzaam

HBB Groep zet zich in voor bijzondere en duurzame projecten. “Dit doen wij door het uitsluitend toepassen van de meest duurzame materialen en installaties. En wij gaan nog verder in duurzaamheid. Wij vinden dat generaties na ons ook moeten kunnen profiteren van de realisatie van onze projecten. Hierbij gaan wij van ‘build to dream’ naar ‘build to stay’. Klaar voor de toekomst.”


Martijn van de Poll, directeur HBB Groep

‘Samen met elkaar bouwen wij voor de toekomst en realiseren wij projecten voor de generaties die na ons komen’