HBB Groep - Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Referenties

in ontwikkeling

Isolatorweg Bedrijfsruimte Amsterdam

3.500 m2 industriegebied

Aan de Isolatorweg in Amsterdam vindt de herontwikkeling plaats van zo'n 3.500 m2 industriegebied. De herontwikkeling bestaat uit een kleinschalig bedrijvencomplex voor middelgrote bedrijven.

in ontwikkeling

Tempelierstraat Haarlem

42 appartementen, atelierwoningen en winkels

Aan de Tempelierstraat en Raamsingel wordt door HBB Planontwikkeling in samenwerking met gemeente Haarlem een aanzet gegeven tot een grootschalige ontwikkeling. De huidige opstallen maken plaats voor onder andere winkels / appartementen / atelierwoningen en een grote parkeergarage. De plannen verkeren op dit moment in een oriënterend stadium.

Gerealiseerd

Zijlsingel Haarlem

Het oude gemeentehuis is omgetoverd tot nieuw regio hoofdkantoor van het UWV. Daarnaast is een gedeelte afgesplitst en heeft een hotelbestemming gekregen. Bij de verbouwing is enkel het betonnen skelet en geraamte van de gevel van het pand blijven staan. De rest is inclusief installaties is vernieuwd. Dit alles is gedaan gedurende een periode van 6 maanden.

gerealiseerd

Aziëweg

Zorgtoren bestaande uit 96 cliëntenkamers en dagcentrum

Het project bestaat uit 3 torens: één zorgtoren en twee woontorens. Op dit moment wordt de eerste fase, de Zorgtoren voorbereid en gebouwd. De Zorgtoren is voorzien van 12 groepswoningen. Iedere groep krijgt een eigen woonkamer en de cliënten (in totaal 96) hebben ieder een eigen kamer met badkamer. De verzorging en verpleging worden afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt.

gerealiseerd

TH. VAN LOHUIZENLAAN - Amsterdam

2.500 M2 Bedrijfsruimte

In het hart van stadsdeel Zeeburg, is dit het eerste gebouw van een reeks ontwikkelingen die aan de van Lohuizenlaan plaatsvindt. Het kantoorgebouw is opgebouwd uit 5 lagen van 500 m2, met daaronder een parkeerkelder van 800 m2. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt ruimte geboden een kinderdagverblijf en naschoolse opvang.

gerealiseerd

Zijdelinge - Haarlem

15 Appartementen en bedrijfsruimte

In Haarlem Noord, aan de Rijksstraatweg is op de plaats van de oude pastorie een bedrijfsruimte van 545 m2 en 15 appartementen van circa 90 m2 gerealiseerd.

gerealiseerd

Combinatiegebouw Amsterdam

Combinatieproject

In dit combinatieproject aan de Laan van Vlaanderen zijn een centrum voor verstandelijk gehandicapten, een kinderdagverblijf, 2000 m2 bedrijfsruimten, alsmede 44 stadswoningen en 5 appartementen geïntegreerd.

gerealiseerd

Industrieel Wasserij Complex Newasco

Heemstede

Grootschalig industrieel wasserijcomplex met een totaal bebouwd oppervlak van ca. 3000 m2.

gerealiseerd

Clubgebouw en kinderdagverblijf Alliance

Heemstede

In Heemstede aan de Sportparklaan, is een groot schalig clubgebouw t.b.v. van MHC Alliance gecombineerd met een kinderdagverblijf van Kindergarden gerealiseerd. Totale bebouwde oppervlakte is ca. 1500 m2.

gerealiseerd

DE SCHIJF Amsterdam

SCHOLEN EN KANTOORRUIMTE

In Amsterdam aan de Oostelijke Handelskade, naast Panama, is door Huib Bakker Bouw dit gebouw onder architectuur van 'Hans van Heeswijk', gerealiseerd. Het gebouw is opgebouwd uit totaal 5 bouwlagen bestaande uit een parkeerkelder, 2 lagen ten behoeve van een tweetal scholen en 2 lagen ten behoeve van kantoren. Deze ontwikkeling is qua ligging, architectuur en uitvoering een van de mooiste projecten in zijn soort.