HBB Groep - Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Wonen

De HBB Groep bestaat uit een ontwikkelbedrijf en een regisserend bouwbedrijf. Wij realiseren projecten in de rol die onze opdrachtgevers wensen, variƫrend van hoofdaannemer, bouwteam, ketenintegratie of design & build. Wij beheersen alle aspecten van het ontwikkelings- en bouwproces zodat onze partners in elke procesfase verzekerd zijn van een deskundige en betrouwbare begeleiding.

Onze expertise en ervaring ligt in complexe woningbouwprojecten. Voor iedere ontwikkelopgave en locatie realiseren wij een passend project.

DE HOUTWACHTERS

DE HOUTWACHTERS

Appartementen in Haarlem Zuid

Nieuwbouwproject De Houtwachters bestaat uit 90 appartementen van circa 50 tot 150m2. Het project is ontworpen door architectenburo Dam & Partners Architecten uit Amsterdam.

Het plan wordt voorzien van een ondergrondse stallingsgarage met parkeerdek. Begane grond en mezzanine wordt voorzien van ter verkopen kantoorruimten. Verdieping 2 tot en met 14 krijgt een grote variatie aan appartementen. Eerste sloopwerkzaamheden zijn gestart.

Architect: Dam & PArtners Architecten Opdrachtgever: HBB Ontwikkeling
Locatie: Claus Sluterweg Haarlem

RINGOEVERS

RINGOEVERS

Industrie wordt woningbouw

In Hillegom wordt een industriegebied een compleet nieuwe dorpse wijk. Het totale plan bestaat uit ruim 300 woningen. De eerste woningen in Deelplan 1, bestaande uit 95 woningen,worden binnenkort opgeleverd. Deelplan 1 en 2 zijn uitverkocht en worden gerealiseerd. Deelplan 3 in verkoop.

Ringoevers is een project van BuildingTwenty4 (consortium van De Geus Bouw, HBB Groep en K_Dekker Bouw & Infra).

Architect: ENZO Architecten
Opdrachtgever: Building Twenty4
Locatie: Langs de Ringvaart te Hillegom

MELCO

MELCO HEILOO

Gebiedsontwikkeling

De ontwikkeling van nieuwbouwproject Melco in Heiloo is in volle gang. Het ontwikkelteam van De Geus Bouw en HBB Ontwikkeling is samen met de gemeente Heiloo druk bezig met de uitwerking van het stedenbouwkundig plan. Op het voormalige Campina-terrein worden 82 grondgebonden koopwoningen ontwikkeld en gerealiseerd. Verkoop fase 1 in volle gang.

Architect: ENZO Architecten
Opdrachtgever: HBB Groep & De Geus bouw
Locatie: Kanaalweg Heiloo

DE FRED AMSTERDAM

DE FRED

Binnenstedelijk bouwen

Aan de Fred Roeskestraat in Amsterdam worden 177 appartementen gerealiseerd. Het betreft een binnenstedelijke locatie tussen aan aantal scholen. Volg de bouw online via www.facebook.com/bouwdefred.

De huur- en koopappartementen hebben een oppervlakte van 60 tot 200m2.

Architect: Dam & Partners Architecten
Opdrachtgever: Provast

Realisatie: Huib Bakker Bouw (HBB Groep)
Locatie: Marsmanplein te Haarlem