HBB Groep - Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Uw partner in ontwikkelen en bouwen

in verkoop

Hieronder vindt u de projecten die nu in verkoop zijn.

In verkoop

DE HOUTWACHTERS HAARLEM ZUID

Wonen aan de rand van de Haarlemmerhout

Aan de rand van Haarlem Zuid wordt een complex met drie woontorens ontwikkeld. Een statig ontwerp, als wachters over de Haarlemmerhout. Het project is ontworden door architectenburo Dam & Partners uit Amsterdam. Het voorziet in appartementen van 50 tot circa 150m2.

In verkoop

MELCO HEILOO FASE 1 IN VERKOOP

Van industrie naar nieuwe woonwijk

Het ontwikkelteam van De Geus Bouw en HBB Ontwikkeling heeft in samenwerking met de gemeente Heiloo nieuwbouwproject Melco in Heiloo ontwikkeld. Op het voormalige Campina-terrein worden 82 grondgebonden koopwoningen gerealiseerd. Verkoop fase 1 in volle gang.

In verkoop

Havendreef - Heemstede

Binnenstedelijke herontwikkeling

Het plan Havendreef, gelegen tussen de Havenstraat, het Heemsteeds Kanaal en de Zandvaart, geeft Heemstede een nieuw buurtje met een echt Heemsteedse uitstraling. Gekozen is voor traditionele, vertrouwde architectuur. Fase 1 uitverkocht, Fase 2 in verkoop.

In verkoop

LAURIER WARMOND

Luxe appartementen tot 270m2

Laurier, een statig ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur. Royale appartementen aan de Herenweg in Warmond. 10 Luxe appartementen met monumentale allure, verdeeld over 3 woonlagen, ontsloten met lift. In de kelder wordt plaats geboden aan minimaal 2 parkeerplaatsen per appartement. Start bouw ingepland.

In verkoop

Ringoevers DEELPLAN 3 in verkoop

Wonen aan de Ringvaart in Hillegom

De projectlocatie ligt aan de Ringvaart en de Hillegommerbeek in Hillegom. Het terrein is voor het dorp een top locatie in verband met de ligging aan het water, met straks veel groen en in de directe nabijheid veel voorzieningen. Verkoop deelplan 3 in volle gang.