HBB Groep - Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Uw partner in ontwikkelen en bouwen

Referenties

Realisatie

Abcoudermeer - Abcoude

24 Luxe appartementen

Wonen in groen en aan water, ruime zonnige balkons met uitzicht over het meer, kleinschalige appartementenpaviljoens met lift, dicht bij diverse recreatievoorzieningen, oppervlakte tussen circa 94m2 en 156m2. In totaal worden hier 24 appartementen gerealiseerd. Alle 24 appartementen zijn verkocht.

Realisatie

NIEUWE VROEGER

Wijkvernieuwing

In Oud IJmuiden - bestaat uit 24 grondgebonden koopwoningen langs de President Steynstraat. Blok 5 bestaat uit 4 eengezinswoningen. Blok 3 bestaat uit 14 eengezinswoningen en 6 starterswoningen. De hele wijk krijgt een metamorfose met 106 nieuwe woningen en de openbare ruimte wordt opnieuw ingericht.

Realisatie

STACK

Duurzame start

STACK staat voor Starters on Track. Dit project omvat 98 startersappartementen met in de plint van het hoofdgebouw een bedrijfsruimte. Hieronder zal een half verdiepte parkeergarage gesitueerd worden voor alle vormen van mobiliteit. Het duurzame mobiliteitsplan maakt dit project uniek: aan de bewoners worden deelauto's ter beschikking gesteld.

Realisatie

Duet

Groots wonen met praktijkruimte

Met DUET worden 14 zeer unieke zeer grote woningen gerealiseerd op de grens van Haarlem en Heemstede. De woningen zijn letterlijk een DUET tussen twee functies: wonen en werken. 

Gerealiseerd

Kroonhof - haarlem

Een oud hofje herleeft!

In één van de mooiste wijken van Haarlem komen 23 prachtige woningen. In de Koninginnebuurt aan de Schouwtjeslaan, op de grens met de Bosch en Vaart kwartier, worden 6 Herenhuizen, 1 riante bovenwoning en 16 Hofwoningen rond een groen hof gerealiseerd. Onder de woningen en het hof bevindt zich een stallinggarage met 44 parkeerplekken 3 motorplekken en 23 grote bergingen.

realisatie

Fred Roeskestraat - Amsterdam

Binnenstedelijke bouw van formaat

Dit project bevat 177 appartementen en heeft een totale oppervlakte van 22.000 m². De stallingsgarage onder het gebouw heeft een oppervlakte van 5.000 m². De omliggende gebouwen moeten gedurende de bouw publiektoegankelijk blijven, hierbij komt onze ervaring met binnenstedelijk bouwen goed van pas.

Gerealiseerd

Brouwershoek - haarlem

Betrokken en begeleid

Het ontwerp van de woningen is in lijn met de bestaande bouw, waadoor het goed aan bij het straatbeeld. Het project is gebouwd met een bijzondere aanpak, het zogeheten begeleid particulier opdrachtgeverschap. Hierbij hebben geinteresseerden hun eigen huis samengesteld. Een aapak die werkt: Nog voor start bouw was het project, ondanks de crisis, uitverkocht.

gerealiseerd

Callisto - Purmerend

Ideaal voor starters!

Het prachtige plan Callisto wordt gerealiseerd in de wijk Wheermolen, tegenover hét winkelcentrum Makado. Het zal bestaan uit appartementen tussen ca. 54 m² en ca. 72 m². De ligging en de prijs maakt het ideaal voor starters! Het project zal bestaan uit een twee- of driekamerappartement. Kortom: aan ruimte geen gebrek.

Gerealiseerd

Lyriek - Haarlem

Lyriek bestaat uit een zeer divers aanbod aan startersappartementen, stadswoningen en riante appartementen variërende tussen ca. 43m2 en ca. 96m2. In Lyriek worden in totaal 59 appartementen inclusief individuele afsluitbare berging in de kelder gehuisvest.

Gerealiseerd

Het Haerlemsche Hofje - Haarlem

Oude stijl herleeft!

Het project is uniek omdat het compleet past in het authentieke straatbeeld. Overal komen oorspronkelijke details terug en dat maakt ook meteen iedere woning uniek.
Het – voor veel Haarlemmers bekende - pand ‘Inkoophuis van vodden, metalen papier enz.’ is ook weer in ere hersteld en volledig gerenoveerd.

gerealiseerd

Weespergilde - weesp

Comfortabel wonen in de oude binnenstad

22 eengezinswoningen en 20 appartementen in de binnenstad, inclusief terreininrichting met beplanting en waterpartijen. Een bijzonder nieuwbouwproject met een grote verscheidenheid aan woningen en appartementen. De grote variatie aan woningen biedt volop mogelijkheden voor individuele keuzes.

Gerealiseerd

Zuidwester - amsterdam

Grote raampartijen met uitzicht op het park

Op het Haveneiland, een van de meest recente eilanden in IJburg, is het kleinschalige en verrassende nieuwbouwproject "De ZuidWester" opgeleverd. In het project zijn 6 unieke appartementen opgenomen die aan het groene en zeer ruim opgezette Theo van Gogh park zijn gelegen.

Gerealiseerd

De trambaan - Broek in waterland

Geheel in Waterlandse stijl

De Trambaan, bestaande uit 9 koopgarant woningen, ligt tegenover de oude dorpskern, gescheiden door een vaart en de N247. De architectuur is in Waterlandse stijl en bestaat uit hout, steen en andere duurzame materialen. De percelen zijn ruim opgezet zodat het past binnen de zo typische lokale bebouwing.

gerealiseerd

Uit de kunst wonen /Brede school El Kadisia - amsterdam

Multifunctionele gebouw Amsterdam

Aan de Jan Tooropstraat te Amsterdam is dit multifunctionele gebouw ontwikkeld. In combinatie met een basisschool, naschoolse opvang en buurtontmoetingsruimte (BOR) wordt op dit moment een ruim opgezet appartementengebouw van hoge kwaliteit gerealiseerd. Alle 46 appartementen die in dit plan zijn opgenomen bevinden zich op de 2e t/m 6e verdieping.

gerealiseerd

de Kuiper - Amsterdam

De typische Amsterdamse bouw herbouwt.

Voor Woningstichting Eigehaard heeft HBB 39 nieuwbouwappartementen aan Verbindingstraat, Rustenburgerstraat en kuiperstraat gerealiseerd. Op de hoek Verbindingstraat, Rustenburgerstraat en Kuiperstraat zijn 24 koopappartementen met 30 parkeerplaatsen in de ondergrondse stallinggarage gerealiseerd. Aan de Kuiperstraat is een appartementencomplex van 11 huurappartementen gebouwd. In de Rustenburgerstraat is een kleinschalig complex van 4 koopappartementen teruggebouwd.

gerealiseerd

Blok 46C - amsterdam

64 huurwoningen

Huib Bakker Bouw realiseerd voor Ymere Ontwikkeling op het Haveneiland Oost blok 46c. Het gebouw staat dwars op de IJburglaan langs het plein. De gevel heeft een lichte kromming waardoor het plein in het blok meer ruimte krijgt. De hekwerken rondom het hele gebouw maken een golfbeweging, Totaal worden 64 appartementen gerealiseerd in opdracht van Ymere Ontwikkeling.

gerealiseerd

Braillelaan - Haarlem

appartementen met zorgfunctie

Aan de Braillelaan in Haarlem zal Huib Bakker Bouw appartementen met een zorgfunctie in de plint realiseren. De woningen bestaan uit sociale huurappartementen en groepswoningen met zorgfunctie.

gerealiseerd

Ijburg College - Amsterdam

sporthal en woningen

Op het Haveneiland Oost, realiseert Huib Bakker Bouw in combinatie met De Geus Bouw een school voor voortgezet onderwijs voor 1300 leerlingen. Het complex wordt samen met een sporthal (bestaande uit 3 gymzalen), woningen en een parkeervoorziening. De school wordt gerealiseerd voor vmbo, havo en vwo leerlingen. Hevo verzorgt het projectmanagement.

gerealiseerd

De Houtloods - Haarlem

Stadsappartementen

Aan de Zomerkade te Haarlem worden in opdracht van HBB Planontwikkeling middelgrote stadsappartementen gebouwd. De appartementen hebben uitzicht op het Spaarne en voegen zich perfect in het gevelbeeld van de zeer oude stedelijke bebouwing. Alle appartementen krijgen op het achterterrein een parkeerplaats.

gerealiseerd

De Gedienste Boer - Haarlem

Stadsappartementen

Aan de Schalkwijkerstraat te Haarlem zijn in opdracht van HBB Planontwikkeling middelgrote stadsappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn aan het Spaarne gelegen en voegen zich perfect in het gevelbeeld van de zeer oude stedelijke bebouwing. Alle appartementen krijgen op het achterterrein een parkeerplaats.

gerealiseerd

De Korrels - Haarlem

Bijzondere stadswoningen

Aan de Schotersingel te Haarlem zijn naast het historische Pest & Dolhuis stadswoningen gebouwd. De woningen zijn gelegen in het onder architectuur van Zocher ontworpen park. De door de gemeente Haarlem uitgeschreven prijsvraag voor de locatie werd in april 2004 door het ontwerp van AF Urban architectuur in combinatie met HBB als ontwikkelaar gewonnen.

gerealiseerd

Oostzanerlinge - Amsterdam

Veel verschillende type woningen binnen 1 project

In Amsterdam Noord heeft HBB Planontwikkeling, een appartementgebouw ontwikkeld bestaande uit 50 appartementen, maisonnettes en penthouses. Het gebouw is geprojecteerd op de plaats van de voormalige brandweerkazerne en wordt onderdeel van de structuur van de aangrenzende woonwijk.

gerealiseerd

HOFSTEDE BOSCH EN VAART - Haarlem

Gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem

Aan de rand van het welvarende Bosch en Vaart kwartier met uitzicht op de monumentale Haarlemmerhout, zijn dit zeer luxueuse appartementencomplex gebouwd. De appartementen, penthouses en maisonnettes, zijn vanaf 140 m2 oppervlakte, hebben allen twee badkamers, zeer grote buitenruimte en twee parkeerplaatsen in de kelder. Daarnaast is een gemeenschappelijke binnentuin aangelegd.

gerealiseerd

De Haarlemsche School - Haarlem

159 woningen

De voormalige technische school St. Petrus ligt aan de Prins Bernardlaan te Haarlem. Op deze locatie heeft Huib Bakker Bouw 159 nieuwe woningen en appartementen gerealiseerd. De Haarlemse School kent diverse woningtypen waarmee voor elk segment woonruimte is gerealiseerd. Starters, gezinnen met jonge kinderen, een- en tweeverdieners of 55-plussers.

gerealiseerd

Zijdelinge - Haarlem

Diverse appartementen en bedrijfsruimte

In Haarlem Noord, aan de Rijksstraatweg is op de plaats van de oude pastorie een bedrijfsruimte van 545 m2 en 15 appartementen van circa 90 m2 gerealiseerd.

gerealiseerd

Het Telraam - Vijfhuizen

Woningen met een bijzonder ontwerp.

Aan de Spieringweg in Vijfhuizen wordt door HBB het kleinschalige nieuwbouwproject Het Telraam gerealiseerd. Het bouwplan is zorgvuldig ontworpen door het bekende Architektenburo Hans Wagner uit Amsterdam.De fraaie architectonische vormgeving en de ligging van de woningen staan garant voor een rustige en intieme woonsfeer.

gerealiseerd

Driehuizenpark - Lisse

60 nieuwbouwwoningen

In Lisse wordt door Huib Bakker Bouw een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Rondom de Bollenschuur, voormalig van de Gebr. Driehuizen, tot voor kort bekent als de antiekhandel Van Damme, aan de Herenweg komen zo'n 60 nieuwbouwwoningen. Het plan bestaat uit 20 twee-onder-één-kapwoningen, 4 vrijstaande woningen, 12 eengezinswoningen en 24 appartementen. Daarnaast worden in de monumentale bollenschuur circa 29 renovatie-appartementen gerealiseerd.

gerealiseerd

Seringenkwartier - Aalsmeer

Starterswoningen, appartementen, eengezinswoningen als herenhuizen

Het nieuwbouwplan 'Seringen Kwartier' biedt veel woonmogelijkheden in diverse prijs-categorieën. Zowel starterswoningen, appartementen, eengezinswoningen als herenhuizen. Alle woningen zijn samengevoegd in een plan dat naadloos aansluit op de mooie dorpskern. Dus vindt u vertrouwde architectonische vormen terug en komt ook het kleurgebruik overeen. Bij de ontwikkeling van het plan is niet alleen goed gekeken naar de bestaande bebouwing maar is ook rekening gehouden met de wensen die kenbaar zijn gemaakt door omwonenden.